Добавка за Дизел BARDAHL BDC - 1 Литър

Добавка за Дизел BARDAHL BDC - 1 Литър

- 5 от 44 мнения 265 купени
35.00 лв 38.90 лв -10%
Производител:Bardahl
Продуктов код: BAR-1200
Наличност: В наличност
Разгледан: 94919 пъти

Спецификации на Добавка за Дизел BARDAHL BDC 1л

 • Предназначение: За Дизел
 • Опаковка: 1 литър

Описание на Добавка за Дизел BARDAHL BDC 1л

Bardahl BDC (BARDAHL DIESEL COMBUSTION) е всесезонна добавка за дизел, която връща направената от Вас инвестиция, като намалява разхода на гориво до 10%. Енергията, която се получава от спонтанно горене, така както е при дизеловите двигатели, няма същата сила, сравнена с контролираното горене. Използването на добавката за дизел Бардал БДЦ с полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне. Bardahl BDC съдържа подобрител на цетановото число. С този подобрител изгарянето става по-пълно и бързо. Резултатът след тест е: намален разход на гориво, по-малко зацапване на горивната камера и по-висок КПД.

Следните характеристики правят BARDAHL BDC най-добрата добавка за дизел:

 1. Предпазва от замръзване на дизеловото гориво до -23оC през зимата.
 2. Правилно впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите. В резултат двигателят работи по-добре, и се подобрява КПД. По-доброто и пълно изгаряне води до повишаване на мощността.
 3. По-пълно изгаряне, защото предотвратява въглеродните отлагания. Bardahl BDC съдържа добавки, които почистват дюзите, а редовното им почистване предотвратява въглеродните отлагания. Резултатът е, че изгорелите газове съдържат значително по-малко вредни емисии , а и консумацията на гориво намалява съществено.
 4. Премахва влагата в горивото. Тя предизвиква корозия и образуването на бактерии. Тези два процеса са унищожителни за дизеловите разпръсквачи.
 5. Запазване на чистотата на разпръсквачите. Ако част от тях са запушени с отлагания, това намалява количеството впръскано гориво до 20%-30%, което предизвиква загуба на мощност. Подобрителят на цетановото число има почистваща функция, която предотвратява това.

Bardahl BDC е съвместим с всички видове дизелови двигатели, включително: HDI, TDI, CDI, TDCI, COMMON RAIL, със или без филтър за твърди частици - DPF.

Начин на употреба на Bardahl BDC

 • За по-добро смесване сипете от добавката за дизел в резервоара преди зареждане!
 • За пълно смесване през зимата на BARDAHL BDC с горивото е необходимо, те да бъдат с температура не по-ниска от 5°C.
 • Ефикасността на добавката зависи от качеството на зареденото гориво.

Дозиране на Bardahl BDC

Капачката на Bardahl BDC от 1 литър е мерителна и е 30 милилитра.

 • Зима - 1 капачка Bardahl BDC на 15 литра дизелово гориво - 1:500
 • Лято - 1 капачка Bardahl BDC на 30 литра дизелово гориво - 1:1000

Повече информация за Bardahl BDC може да видите от PDF файла Download the Technical PDF

Сертификат за съответствие на Bardahl BDC може да видите от PDF файла Download the Technical PDF

Информационен лист за безопасност на добавката за дизел може да видите от PDF файла Download the Technical PDF

Произведено във Франция

Вижте и други добавки за дизел

Споделете мнение за Добавка за Дизел BARDAHL BDC 1L

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА


     I. Цена за доставка 

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди.

Всички поръчки се изпращат от офис на куриера и с опция "ПРЕГЛЕД" виж преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката.

Вие ще получите безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди при обща стойност на поръчката над 99.00 лв. Безплатната доставка не включва туби 20 литра, варели 60, 208 литра и акумулатори! Може да вземете Вашата поръчка от нашия магазин в София, без да заплащате за доставка!

Цената за доставка варира според теглото, цената на продукта и обявената такса "Гориво" за текущия месец на куриерските фирми.

Приблизителни цени за доставка с включена отстъпка 30% от ценовата листа на Еконт може да видите в таблицата по-долу. За населени места без офис на Еконт, важат само цените до адрес.

Тегло
До Офис
До Адрес

до 1 кг.

3.70лв.

5.00 лв.

над 1 до 2 кг.

4.40 лв.

6.05 лв.

над 2 до 5 кг.

5.70 лв.

7.50 лв.

над 5 до 10 кг.

7.60 лв.

10.90 лв.

над 10 до 15 кг.

9.30 лв.

14.40 лв.

над 15 до 20 кг.

11.30 лв.

16.80 лв.

над 20 до 50 кг.

16.30 лв. + 0.60 лв.за всеки кг. над 20 кг.

21.00 лв. + 0.60 лв.за всеки кг. над 20 кг.

       II. Срок за доставка

За територията на Република България ние ще доставим Вашата поръчка в рамките на 1 работен ден!  Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Всички поръчки направени до 17:30 ч. ще бъдат обработени и изпратени в същия ден и ще можете да получите на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).

Всички поръчки направени след 17:30 ч. ще бъдат обработени и изпратени в следващия работен ден.

        III. Връщане на закупена стока

Всеки потребител, който е закупил моторно масло, акумулатор, филтри или какъвто и да е продукт чрез този сайт, може да върне стоката в срок от 14 дни считано от датата на получаване съгласно чл. 55 от ЗЗП. Този вид покупка се счита за "договор сключен от разстояние" по смисъла на ЗЗП. Условията, срокът и начинът за упражняване на това право са както следва: Трябва да попълните и да ни изпратите Формуляр - Приложение 6 от ЗЗП, или да направите заявка за връщане в страницата Връщане на продукти. В изпълнение на закона, Ойл Груп БГ ООД се задължава да възстанови заплатената сума в случай, че стоките ни бъдат върнати в подходящ търговски вид, с ненарушена опаковка и в цялост. Връщането е за сметка на клиента, освен в случаите, когато продукта или продуктите не съответстват на поръчаните в договора. Напомняме, че освен право на отказ, потребителите имат и законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба, гарантирана от ЗЗП. До момента на предаването на стоката на Ойл Груп БГ ООД, рискът от случайното и погиване или повреждане се носи изцяло от купувача.