Информация и цени за доставка

 
ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА
 
  Вие ще получите безплатна доставка до офис на Еконт при обща стойност на поръчката над 99.00 лв. Безплатната доставка не включва туби 20 литра, варели 60 и 208 литра!  Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес. Може да вземете Вашата поръчка от нашия магазин в София, без да заплащате за доставка!
Цената за доставка варира според теглото, цената на продукта и обявената такса "Гориво" за текущия месец на фирма Еконт.
Приблизителни цени за доставка с включена отстъпка 30% от ценовата листа на Еконт може да видите в таблицата по-долу. За населени места без офис на Еконт, важат само цените до адрес.
Тегло До Офис До адрес
до 1 кг. 3.00 лв. 5.00 лв.
над 1 до 2 кг. 3.50 лв. 6.05 лв.
над 2 до 5 кг. 4.50 лв. 7.50 лв.
над 5 до 10 кг. 6.00 лв. 10.90 лв.
над 10 до 15 кг. 7.40 лв. 14.40 лв.
над 15 до 20 кг. 9.00 лв. 16.80 лв.
над 20 до 50 кг. 13.00 лв. + 0.50 лв.за всеки кг. над 20 кг. 21.00 лв. + 0.60 лв.за всеки кг. над 20 кг.

 

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

   I. ПРИ ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ

За да защитим Вашите данни ние използваме COMODO SSL сертификат за сигурна електронна търговия и шифроване на информацията между вас и сървъра.

 1.  Наложен платеж - в брой на куриера при доставката на Вашата поръчка или в офис на Еконт при вземане на пратката лично.
 2.  ePay.bg - може да платите с дебитна или кредитна карта онлайн, независимо къде се намирате. Необходима е регистрация в системата на еPay.bg
 3.  Банков превод - плащане с банков превод или вноска на каса в банков клон.

Всички поръчки се изпращат с опция "Преглед" - виж преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката.

   II. В ТЪРГОВСКИЯ ОБЕКТ

 1. В брой.
 2. Чрез ПОС терминално устройство със следните дебитни или кредитни карти: Maestro; MasterCart; VISA; VISA-Electron; DISCOVER; Diners Club International; V-Pay; БОРИКА             

Maestro  MasterCart  Visa  Visa Electron  Discover  Diners Club International  V-Pay  БОРИКА

          3. Чрез банков превод след предварително издаден данъчен документ.

   III. БАНКОВИ РЕКВИЗИТИ

Сметка в лева:

 • Титуляр: Ойл Груп БГ ООД
 • IBAN: BG25FINV91501015533416
 • Банка: Първа Инвестиционна Банка АД
 • BIC: FINVBGSF

Всички цени обявени в сайта са с включен ДДС.  Ойл Груп БГ ООД е регистрирано дружество по ЗДДС.

СРОК ЗА ДОСТАВКА

За територията на Република България ние ще доставим Вашата поръчка в рамките на 1 работен ден!  Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес, която е с включена 30% отстъпка.

 • Всички поръчки направени до 17:30 ч. ще бъдат обработени и изпратени в същия ден и ще можете да получите на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).
 • Всички поръчки направени след 17:30 ч. ще бъдат обработени и изпратени в следващия работен ден.

КАК ДА ПАЗАРУВАМ ОНЛАЙН

   Може да направите поръчка ОНЛАЙН или на тел: 0876 568 578!
   Oт 18:00 до 22:00 часа всеки ден от седмицата може да се свържете с нас на тел: 0895 674 874!

   I. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА

  До снимката на всеки продукт в онлайн магазин Ойл Груп БГ стои бутона "КУПИ". Натискането на този бутон записва избраният от Вас продукт в така наречената "Виртуална пазарска количка или кошница". Съдържанието на кошницата се запазва, докато Вие не решите да преминете към покупка на дадената стока. Вие можете да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.

Цената, която е посочена е за 1 брой и не включва цената за доставка до посочения от Вас адрес.

   II. ПОКУПКА

 Натискането на бутон "ПОКУПКА" Ви отвежда към процедура по покупка, която включва два варианта:

 1. Създай профил
 2. Купи като гост.

И при двата варианта трябва да въведете име, адрес, телефон, e-mail,  град и населено място за връзка с Вас. 

Втората стъпка е избор на метод за плащане и доставка. Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт, като може да бъде до адреса на получателя или до избран от него офис на фирмата в населеното място.

   III. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

  След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената на продукта и цената за доставката, остава да кликнете на бутона "Потвърди поръчката". След това ще получите обаждане от наша страна на посочения от Вас телефон за потвърждение на поръчката. Ще получите и автоматично съобщение на Вашата електронна поща с описание на поръчката - т.е. вид брой и цена на продуктите, цена за доставката, адрес на доставката и начина на плащане.

Ако имате колебание или въпроси можете да се свържете с нас  на следните телефони: 0876 055 252; 0895 674 874; 0887 787 569

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

  Всеки потребител, който е закупил моторно масло, акумулатор, филтри или какъвто и да е продукт чрез този сайт, може да върне стоката в срок от 14 дни считано от датата на получаване съгласно чл. 55 от ЗЗП. Този вид покупка се счита за "договор сключен от разстояние" по смисъла на ЗЗП. Условията, срокът и начинът за упражняване на това право са както следва: Клиентът попълва следния стандартен формуляр на Приложение 6 от ЗЗП, който следва да ни изпрати. Указанията във връзка с връщането се намират във файла. В изпълнение на закона, Ойл Груп БГ ООД се задължава да възстанови заплатената сума в случай, че стоките ни бъдат върнати в подходящ търговски вид, с ненарушена опаковка и в цялост. Връщането е за сметка на клиента, освен в случаите, когато продукта или продуктите не съответстват на поръчаните в договора. Напомняме, че освен право на отказ, потребителите имат и законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба, гарантирана от ЗЗП. До момента на предаването на стоката на Ойл Груп БГ ООД, рискът от случайното и погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

 
WD-40 | Blue Chem | BMW | BOSCH | CASTROL | COMMA | Vasco Filters | ELF | Mobil | MOTUL | Selenia | Total | VARTA