Зарядни станции за електромобили

zaryadni stancii za elektromobili


Зарядни станции за електрически автомобили.

С развитието си и все по-голямото производство електрoмобилите стават по-достъпни и примамливи за употреба. Дялът на електрическите автомобили и plug-in хибриди е все по-висок. Тук възниква въпроса за тяхното удобно и безопасно зареждане и нуждата от създаването и изграждането на зарядни станции.

Зарядните станции биват два вида:

  • DC – постояннотокови станции - те са по-мощни и се използват за бързо зареждане. Подходящи са за изграждане на места с голям обществен достъп.
  • AC – променливотокови станции с променлив ток. Те от своя страна биват монофазни и трифазни. Променливо-токовите (AC) станции са много по удобни за инсталиране в домашни условия. При закупуването на електромобил или plug-in хибрид, възможността за зареждане у дома става много важен момент. Домашната зарядна станция осигурява навременно зареждане и съобразяване със стойността на електрическата енергията в денонощието.
Изглед:
-10%

Зарядна станция за електромобил EVSE M7

0
1,152.00 лв 1,280.00 лв
Зарядна станция EVSE M7 е монофазна зарядна станция подходяща за всички видове електромобили и plug-in хибриди. Основните функции на EVSE-M7 са да установи присъединяването на електромобила, да опреде..
-7%

Зарядна станция за електромобил EVSE T22

0
1,296.00 лв 1,393.00 лв
Зарядна станция EVSE T22 е трифазна зарядна станция подходяща за всички видове електромобили и plug-in хибриди. Основните функции на EVSE-T22 са да установи присъединяването на електромобила, да опред..
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)