Добавки LIQUI MOLY

liqui-moly-dobavki
Добавки LIQUI MOLY.

Добавките са витамините за вашия автомобил. Това, което може би още не знаете е, че всеки път, когато зареждате колата си, добавяте добавки. Защото съвременните горива са пълни с добавки, за да се увеличи устойчивостта на детонация на бензина например, или да се направи дизелът по-малко чувствителен към минусови температури.

С добавките LIQUI MOLY вие защитавате вашия двигател, намалявате разхода на гориво и спестявате пари. Добавките за масло почистват двигателя отвътре, минимизират триенето и износването, намаляват консумацията на масло и предпазват от корозия. Те са подходящи както за бензинови, така и за дизелови двигатели и помагат да се пресъздаде оригиналното представяне на двигателя на вашия автомобил.

Нашите добавки за бензин и дизел поддържат цялата горивна система чиста и гарантират оптимално изгаряне и компресия.

Всички добавки LIQUI MOLY имат обща полза: помагат за почистването и грижата на целия двигател и горивната система. Помагат да се увеличи продължителността на живота на двигателя и да се намали разходът на гориво. Това означава, че използването на добавки е от полза не само за вашия портфейл, но и за околната среда.

Изглед:
-10%

LIQUI MOLY Cera Tec Керамична добавка - 300ml

0
49,50 лв. 55,00 лв.
LIQUI MOLY Cera Tec е противоизносна керамична добавка за масло на базата хексагонален борен нитрид (BN) и специално избрани базови масла. Структурата на Liqui Moly CeraTec, която e подобна на ламинар..
-10%

LIQUI MOLY Gear Protect - 80ml

0
79,94 лв. 88,82 лв.
LIQUI MOLY Gear Protect е синтетична добавка за ръчни скорости, разработена с най-новите технологии за защита от износване при високо налягане. Намалява триенето и износването. Трансмисията ще работи ..
-10%

LIQUI MOLY Molygen Motor Protect - 500ml

0
79,74 лв. 88,60 лв.
LIQUI MOLY Molygen Motor Protect е синтетична и маслоразтворима добавка за двигателно масло, която е разработена според най-новите технологии за приложение в съвременни бензинови и дизелови двигатели...
-10%

LIQUI MOLY Motor Protect - 500ml

0
80,99 лв. 89,99 лв.
LIQUI MOLY Motor Protect е напълно синтетична добавка за двигателно масло, за защита от износване в режими на високи обороти и високо налягане. LIQUI MOLY Motor Protect изгражда устойчив маслен филм,..
-10%

LIQUI MOLY Oil Additive MoS2 - 300ml

0
23,29 лв. 25,88 лв.
LIQUI MOLY Oil Additive MoS2 е добавка за масло с молибденов дисулфид (MoS₂), която създава стабилен смазочен филм върху всички триещи се и плъзгащи се метални повърхности в двигателя. Намалява триене..
-10%

LIQUI MOLY Speed Tec Benzin - 250ml

0
21,19 лв. 23,54 лв.
LIQUI MOLY Speed Tec Benzin е добавка за бензиново гориво, която подобрява процеса на горене, и свързаните с него по-бързо ускоряване, преди всичко в диапазона на частично натоварване. Съвместима с вс..
-10%

LIQUI MOLY Speed Tec Diesel - 250ml

0
21,76 лв. 24,18 лв.
LIQUI MOLY Speed Tec Diesel е добавка за дизелово гориво, която подобрява процеса на горене, и свързаните с него по-бързо ускоряване, преди всичко в диапазона на частично натоварване. Напълно съвмести..
-10%

LIQUI MOLY Super Diesel Additive - 250ml

0
21,07 лв. 23,41 лв.
LIQUI MOLY Super Diesel Additive е добавка за дизелово гориво, която премахва отлаганията в дизеловата инжекционна система, в горивната камера, и предотвратява нови отлагания. Поддържа всички компонен..
-10%

LIQUI MOLY Спиране Теч на Масло - 300ml

0
26,69 лв. 29,66 лв.
LIQUI MOLY Motor Oil Saver е добавка за спиране течове на масло от двигателя. Регенерира гумени и пластмасови уплътнения на двигателя, като семеринги на валове и уплътнения на стеблото на клапаните. П..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)